Termeni si Conditii de utilizare a website-ului http://www.ligiadesign.ro/

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii S.C. LIGIA DESIGN S.R.L denumită în continuare LIGIA DESIGN S.R.L.

S.C. LIGIA DESIGN S.R.L este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în JUD. IALOMITA, LOC. AMARA, STR. VIILOR, NR. 12, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J21/181/2007, cod unic de înregistrare/cod TVA RO21413875.

Site-ul http://www.ligiadesign.ro este administrat de S.C. LIGIA DESIGN S.R.L si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa http://www.ligiadesign.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de LIGIA DESIGN S.R.L.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea LIGIA DESIGN S.R.L şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al LIGIA DESIGN S.R.L. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor LIGIA DESIGN S.R.L sau aduc un prejudiciu imaginii LIGIA DESIGN S.R.L, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe LIGIA DESIGN S.R.L nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, LIGIA DESIGN S.R.L poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. LIGIA DESIGN S.R.L nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor LIGIA DESIGN S.R.L.

6. LIGIA DESIGN S.R.L are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

7. LIGIA DESIGN S.R.L nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

9. LIGIA DESIGN S.R.L nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa LIGIA DESIGN S.R.L.

10. Preţurile afişate pe http://www.ligiadesign.ro/ sunt afişate în LEI si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, LIGIA DESIGN S.R.L işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

11. LIGIA DESIGN S.R.L nu poate garanta că mesajele trimise catre LIGIA DESIGN S.R.L vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. LIGIA DESIGN S.R.L nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa LIGIA DESIGN S.R.L.

14. Denumirea LIGIA DESIGN S.R.L este marcă înregistrată al S.C. LIGIA DESIGN S.R.L. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor LIGIA DESIGN S.R.L este strict interzisă.

 

Ultima actualizare: 15.06.2018

 

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal Politica de utilizare Cookie